Speels in Woerden

Speels in Woerden

Vanaf maandag 18 maart 2019 is het computerspel Woerden Connected te zien in de bibliotheek in Woerden als onderdeel van de expositie “Speels in Woerden”.

Het computerspel “Woerden Connected” is gemaakt door CYM (Simone van Groenestijn). In dit spel springen kinderen uit Woerden door hun eigen omgeving: de gemeente Woerden. Het spel is gebaseerd op het traditionele Mario-spel. De verschillende levels bestaan uit fotomontages met foto’s uit Woerden. In het spel kun je niet winnen of verliezen. Het spel heeft ook geen duidelijk begin of einde. Je springt door de foto’s heen naar de volgende foto’s van Woerden.

De expositie is te zien tot en met 27 april 2019 in de bibliotheek van Woerden. Gedurende de eerste twee weken kan er gestemd worden op de verschillende werken voor de publieksprijs, die op 12 april wordt uitgereikt.

Close Menu