Programmeren in de TechnoHUB

Programmeren in de TechnoHUB

Er komen weer nieuwe workshops programmeren in de TechnoHUB! De TechnoHUB ligt vlak naast de lesruimte van CYM Crea Computer en biedt veel mogelijkheden om ook aan grotere projecten te werken, niet alleen op het scherm, maar ook met materialen in de echte ruimte.

In de TechnoHUB kunnen we gebruik maken van een prachtig groot lokaal, waar veel ruimte is om bijvoorbeeld onze zelfgebouwde auto’s te laten rondrijden of om onze zelfgebouwde instrumenten te bespelen.

De volgende workshopmiddagen staan gepland op 14, 21 en 28 november 2020. Tijdens deze drie middagen gaan we aan de slag met de Micro:bit. Aanmelden kan via Sjors:

> Aanmelden zaterdag 14 november 2020

> Aanmelden zaterdag 21 november 2020

> Aanmelden zaterdag 28 november 2020


Close Menu