Leer programmeren!

Leer programmeren!

CYM Crea Computer biedt creatieve computercursussen voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Bij de cursussen staat het leren programmeren centraal. Daarnaast komen er ook allerlei andere vaardigheden aan bod. Er wordt gewerkt met verschillende onderwijsrobots en electronica. Ook is er aandacht voor het werken met beeld en geluid. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau.

De cursussen bereiden kinderen voor op de maatschappij van de toekomst, waarin de digitale wereld een steeds grotere rol gaat spelen. De kinderen ontdekken hoe ze zelf iets kunnen maken op de computer. Ze zijn niet langer alleen een gebruiker, ze leren hoe ze zelf iets kunnen toevoegen aan de digitale wereld om hen heen.

CYM Crea Computer werkt onder andere samen met de TechnoHUB, die op loopafstand van de locatie van CYM Crea Computer ligt. In de TechnoHUB biedt CYM Crea Computer cursussen aan waarin we aan de slag gaan met het bouwen van robots. Tijdens deze cursussen werken we met de mBot, micro:bit en Arduino.

In oktober en november 2020 zijn er 6 middagen programmeren met de mBot, micro:bit en Makey Makey geweest in de TechnoHUB in Woerden. Tijdens deze middagen hebben we gewerkt rondom het thema “TechCity”. Kijk voor de documentatie van deze middagen op: www.techcity.cc

Ook in het nieuwe jaar staan er weer workshopmiddagen gepland in de TechnoHUB. Kijk voor meer informatie op: www.techcity.cc

Op dit moment zijn de cursussen van CYM Crea Computer online. De cursussen worden gegeven via een Zoom-verbinding en/of via een Discord-verbinding. Neem contact op met Simone van Groenestijn als je interesse hebt om met de online lessen mee te doen. Zodra het weer kan gaan we kijken of er ook weer fysieke lessen plaats kunnen vinden. Bij voldoende interesse kunnen we ook de online lessen voortzetten!

CYM Crea Computer
info@crea.computer
06 23 76 43 95


Close Menu