Online programmeren!

Online programmeren!

Op dit moment zijn alle lessen weer online. En het gaat steeds beter! We krijgen allemaal steeds meer ervaring in het online lesgeven en online les volgen. Super knap hoe iedereen iedere week weer klaar zit achter het scherm en helemaal zelf vanuit huis meedoet met de les en verder gaat met programmeren!

Achter de schermen wordt intussen hard gewerkt om een flink aantal video tutorials te maken waarmee jullie ook zelf thuis aan de slag kunnen. Zo kun je de uitleg van het project dat je tijdens de les gemaakt hebt op een later moment nog eens terugkijken. Handig als je verder wilt werken aan je Scratch-project en je niet meer precies weet hoe het ook al weer ging!

Programmeren met de robotauto’s, microbits en makey makey’s zit er op dit moment even niet in. Maar zodra het weer kan komen er weer een heleboel leuke workshops in de TechnoHUB aan!

Close Menu