Woerden Connected – Creatieve Media Workshop voor kinderen

Een workshop voor kinderen van 9 tot 13 jaar in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld.

In deze workshop ontdek je hoe je creatief met de computer kunt werken én gaan we naar buiten om onze eigen omgeving te onderzoeken en te fotograferen. In deze workshop maak je onder andere veel foto’s, stop-motion video’s en leer je allerlei basisvaardigheden op de computer. Het materiaal dat we buiten verzamelen gebruiken we om een website en een eenvoudig computerspel te maken.

Connected workshop in Harmelen:
woensdag 2 april, 9 april, 16 april 2014 – 14:00 tot 17:00 uur

Connected workshop in Kamerik:
woensdag 7 mei, 14 mei, 21 mei 2014 – 14:00 tot 17:00 uur

Kosten: 25 Euro voor 3 middagen, maximaal 8 deelnemers per groep.

‘Woerden Connected’

In het educatieve mediakunstproject ‘Woerden Connected’ worden kinderen en jongeren gemotiveerd om, aan de hand van hun interesse voor computers, hun directe omgeving buiten te ontdekken en te onderzoeken. Een belangrijk doel daarbij is om niet alleen zelf buiten actief met de omgeving bezig te zijn, maar deze eigen omgeving ook te delen met anderen.

In meerdere workshops in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld onderzoeken kinderen hun eigen omgeving en maken ze van het materiaal dat ze daarbij verzamelen een online presentatie. De workshops bestaan voor een deel uit het onderzoeken van de eigen omgeving buiten en voor een deel uit het leren van basisvaardigheden op de computer.

Meer informatie bij CYM – Simone van Groenestijn

Dit project wordt ondersteund door het Cultuur Platform Woerden.

Close Menu