Programmeren in de zomervakantie voor kinderen van 6 tot 9 jaar

Programmeren in de zomervakantie voor kinderen van 6 tot 9 jaar

Speciaal voor kinderen van 6 tot 9 jaar is er een programmeerkamp in de zomervakantie. Van dinsdag 31 juli tot en met vrijdag 3 augustus kun je iedere ochtend leren programmeren in Woerden. Deze lessen zijn speciaal gericht op kinderen van 6 tot 9 jaar. Je kunt iedere ochtend meedoen of alleen een paar ochtenden. Het maakt niet uit welke ochtend/ochtenden je komt, ieder kind start op zijn/haar eigen niveau.

Tijdens de lessen leren de kinderen werken met de computer. Aan de hand van verschillende spelletjes en opdrachten oefenen de kinderen logisch denken en ontdekken ze hoe ze zelf op de computer verhalen en animaties kunnen maken. Dit is een goede basis om, als ze wat ouder zijn, zelf games te kunnen gaan programmeren.

Data: dinsdag 31 juli tot en met vrijdag 3 augustus
Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
Locatie: Edisonweg, Woerden
Meer informatie: 06-23764395

Close Menu