Hot Spot Dagen Breukelen


Van 28 februari t/m 7 maart is het werk van Cym te zien bij DE STREKKENDE METER in Breukelen tijdens de HotSpot dagen.

De Strekkende Meter is een inspirerende winkel met een bont kleurenspel. Vele meters stof dagen uit om zelf aan de slag te gaan. De enthousiaste eigenaresse staat klaar met allerlei ideeën wat je met die vele stoffen zou kunnen maken. Ook knopen in vele soorten en maten zijn er verkrijgbaar. Tussen deze vrolijke verzameling materiaal zijn van 28 februari tot en met 7 maart een aantal foto’s uit de serie ‘De Orde Der Dingen’ te zien.

Gaat het Cym lukken om de bonte hoeveelheid kleuren van DE STREKKENDE METER te ordenen? Kom langs en geniet van vrolijke kleuren, speciale aanbiedingen en vooral veel kunst in het centrum van Breukelen.

http://hotspotdagen.jimdo.com/

Close Menu