Bring Your Own Beamer

Bring Your Own Beamer

Op zaterdagavond 29 september organiseert de HKU de achtste editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) tijdens het Nederlands Film Festival in de Nicolaïkerk in Utrecht.

BYOB is een wereldwijd beproefd concept met een aantal vaste ingrediënten: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Al jaren vindt de Utrechtse editie plaats tijdens het Nederlands Film Festival. Dit jaar kent het evenement een nieuwe locatie: de Nicolaïkerk. Hier beamen kunstenaars en makers met hun eigen apparatuur voor één avond hun werk op muren, plafonds, vloeren, doeken, door ramen en op bezoekers, met bijbehorend geluid, interactieve installaties en performances.

Verwacht rond de 60 projecten die gedurende de hele avond te bewonderen en te ervaren zijn.

Bring Your Own Beamer is gratis voor bezoekers en begint om 19:30 uur en gaat door tot 00.00 uur.

Locatie: Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8, Utrecht
Website: byob.nl

Close Menu