Scratch Day 2019

Scratch Day 2019

De jaarlijkse Scratch Day is dit jaar op zaterdag 11 mei. Ontdek samen met leeftijdsgenoten wat er allemaal mogelijk is met Scratch! Je bent die dag van harte welkom om kennis te maken met Scratch tijdens de cursus programmeren bij CYM Crea Computer in Woerden.

Er zijn twee rondes:
Van 14:00 tot 15:30 uur – voor kinderen van groep 5 en 6
Van 16:15 tot 17:30 uur – voor kinderen van groep 6 en 7

Graag van te voren even laten als je mee wilt doen!

Scratch Day is een wereldwijd netwerk van bijeenkomsten waar mensen samenkomen om “de verjaardag van Scratch” te vieren. Scratch is de gratis codeeromgeving voor kinderen. Scratch Day bijeenkomsten brengen jongeren van de Scratch community samen om projecten te delen, van elkaar te leren en nieuwkomers te verwelkomen.

Close Menu