Het virtuele klaslokaal

Het virtuele klaslokaal

Met ingang van 16 maart 2020 worden alle lessen op de Edisonweg voorlopig online gegeven. Deze foto is gemaakt tijdens de les van woensdag 18 maart. Het leslokaal is helemaal leeg. De meeste leerlingen waren gelukkig wel degelijk aanwezig! Via diverse digitale kanalen hebben de leerlingen aan hun Scratch projecten gewerkt.

Het is voor iedereen spannend om nu online les te krijgen. Het is zeker iets wat goed past bij de lessen programmeren. Tegelijkertijd is het voor iedereen een uitdaging om de lessen via een online lesomgeving voort te zetten en het zal ook nog zeker niet altijd even goed gaan. Dit was de eerste week, het kan alleen maar beter worden. Laten we met elkaar de mogelijkheden onderzoeken om dit leslokaal online uit te bouwen en de lessen voort te zetten!

Close Menu