Programmeren tijdens de Codeweek

Programmeren tijdens de Codeweek

Precies 5 jaar geleden, op woensdag 7 oktober 2015 (ook een woensdag), stond Simone van Groenestijn in de Woerdense Courant. Het was het begin van de maandelijkse programmeermiddagen op zaterdag in de bibliotheek in Woerden. Nu, 5 jaar later, biedt Simone van Groenestijn nog steeds programmeermiddagen aan voor kinderen in Woerden om kennis te maken met programmeren. Hetzelfde artikel had eigenlijk vandaag zo weer in de Woerdense Courant kunnen staan. In 2020 kun je drie weken lang iedere zaterdagmiddag terecht in de gloednieuwe TechnoHUB aan de Industrieweg 2b in Woerden, tijdens de EU Codeweek 2020.

Meld je aan, kom langs en doe mee en ontdek wat er allemaal mogelijk is met code en techniek. We gaan aan de slag met de Makey Makey, micro:bit en mBot. We gaan bouwen aan TechCity, de stad van de toekomst!

Close Menu